Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Aydar, “Engelsiz Bir Ceyhan İstiyorum”

Başkan Aydar, “Engelsiz Bir Ceyhan İstiyorum”

Başkan Aydar, “Engelsiz Bir Ceyhan İstiyorum”

CEYHAN BELEDIYESI’NDEN ENGELSIZ ETKINLIK

Ceyhan Belediyesi 3 Aralik Dünya Engelliler Günü dolayisiyla Ceyhan’da yasayan engelli vatandaslar için eglence tertip etti. Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, Ceyhan Kent Konseyi Baskani Güler, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ibrahim Ikidag, Tuhafiyeciler Odasi Baskani Mustafa Yildirim, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve STK temsilcilerinin ve çok sayida engelli vatandasin katilimiyla Funda Avci Toplum Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte engelli vatandaslar doyasiya eglendiler.

 

Ceyhan Belediyesi tarafindan Kent Konseyi’nin katkilariyla düzenlenen etkinlik, Kent Konseyi Baskani Selahattin Güler ve Belediye Baskani Kadir Aydar’in günün anlam ve önemini vurgulayan konusmalari ile basladi. Konusmalarin ardindan isaret dili ile Hayat Sevince Güzel sarkisini söyleyen çocuk korosu geceye damgasini vurdu.

 

Funda Avci Toplum Merkezi’nde 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’nün önemini vurgulayan bir konusma yapan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “Asil engel insanlarin kalbindeki engeldir, asil engel insanlarin sevgisinde olan engeldir. Ben her seyden önce bütün engelli kardeslerimizin ailelerine tesekkür etmek istiyorum. Çünkü onlarin aileleri de onlarla birlikte hayatla mücadele ediyorlar. 

Ben bu mücadeleyi kolaylastirmak için engelsiz bir Ceyhan istiyorum. Ceyhan’da engelsiz yollar, engelsiz kaldirimlar istiyorum. Bunlari umut ederek degil çalisarak yapacagiz. Görev süremiz boyunca çalisip Ceyhan’i engelsiz bir kent haline getirecegiz. Ceyhan bu yönüyle hem bölgeye hem de ülkeye örnek bir kent haline gelecek” ifadelerini kullandi.



  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli